Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli sel suyu görmek

Rüyada kirli sel suyu görmek

Rüyada kirli sel suyu görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, şöhretli biri olunacağına, evlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada kirli sel suyu gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları, evinizle ilgili veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kirli sel suyu görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret eder.

Rüyada sel ve su görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada su sel görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sel suyu görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret eder.

Rüyada sel suyundan kaçmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, daha fazla para kazanacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sel suyunda yüzmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sel suyunda kaybolmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments