Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel olduğunu duymak

Rüyada sel olduğunu duymak

Rüyada sel olduğunu duymak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, saadete ereceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada selçuk ismi duymak hem verimi yükselteceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına inanılır.

Rüyada sel olacağını duymak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet eder.

Rüyada sel olduğunu duymak kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel ve fırtına görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalettir.

Rüyada selden zarar görmemek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sel bulanık su görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, insanların takdirini kazanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur seli görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments