Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel suyunda kaybolmak

Rüyada sel suyunda kaybolmak

Rüyada sel suyunda kaybolmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sel suyunda kaybolmak gördüyseniz:

  • Biraz inatçılaşabilirsiniz.

Rüyada sel suyunda kaybolmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada selde kaybolmak esenlik bulup, mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel suyu görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sel gibi su görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sel suyundan geçmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sel bulanık su görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Rüyada sel suyuna kapılmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments