Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel olacağını duymak

Rüyada sel olacağını duymak

Rüyada sel olacağını duymak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, üzüntülerinin son bulacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet eder.

Rüyada sel olacağını duymak gördüyseniz:

  • Paylaştığınız bilgiler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada selçuk ismi duymak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada sel olacağını duymak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sel olduğunu duymak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve sel görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, hasta ise şifa bulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sel almak kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada sel kaçmak kazancının sürekli artacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada sel su baskını görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Rüyada selden ölmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments