Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve sel görmek

Rüyada kar ve sel görmek

Rüyada kar ve sel görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, ayrıcalık elde edeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada kar ve sel gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Rüyada sel ve kar görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kar ve sel görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada sel baskını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel olacağını duymak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve sel basmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, hatalarından erken döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selin çekildiğini görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel ve hortum görmek kazancın ikiye katlanacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada sel görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments