Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel olduğunu görmek

Rüyada sel olduğunu görmek

Rüyada sel olduğunu görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Rüyada sel olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli bütçe yapmalısınız.

Rüyada sel suyuna girmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sel aldığını görmek dertlerin aşılacağına, hırpalanacağına, hayallerinin peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada deprem ve sel görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına yorulur.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selden kaçtığını görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Rüyada selden eşya toplamak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, düşmanların barışacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada sel suyundan kurtulmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments