Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde kaldığını görmek

Rüyada selde kaldığını görmek

Rüyada selde kaldığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, helal ekmek yeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada selde kaldığını gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada sel altında kalmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulur.

Rüyada selin altında kalmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel içinde kalmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, işinden evine gidip geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işaret eder.

Rüyada selin içinde kalmak zenginliğini kaybedeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada selde kalmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada selde kaldığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, ekmek bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada selin ortasında kalmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ve sel görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments