Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sela okunduğunu duymak

Rüyada sela okunduğunu duymak

Rüyada sela okunduğunu duymak patron koltuğuna yükseleceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına yorulur.

Rüyada sela okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret eder.

Rüyada sela okunduğunu duymak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sela okunması görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalettir.

Rüyada selasını duymak bol kazançlı günler geçireceğine, kırgınlıkların geçeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada birinin selasını duymak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına tabir olunur.

Rüyada selasının verildiğini duymak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalettir.

Rüyada ezan ve sela duymak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments