Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının selasını duymak

Rüyada başkasının selasını duymak

Rüyada başkasının selasını duymak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasının selasını duymak gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Rüyada selasının verildiğini duymak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Rüyada ölüm selası duymak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi selasını duymak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cuma selasını duymak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının selasını duymak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada selasını duymak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak kendine geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cuma selası duymak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments