Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü selası duymak

Rüyada ölü selası duymak

Rüyada ölü selası duymak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çok hayırlı haberler alacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işlerinin gerileyeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü selası duymak gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada ölü selası duymak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada selasını duymak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sela duymak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulur.

Rüyada başkasının selasını duymak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze selası duymak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Rüyada kendi selasını duymak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada babasının selasını duymak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada yakının selasını duymak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments