Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek

Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek

Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, girişimlerde bulunacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıyı ıslak gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada ıslak ayakkabı görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulur.

Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, zor zamanların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ıslak külot görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek sonunda maddi zarara gireceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak yastık görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments