Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak külot görmek

Rüyada ıslak külot görmek

Rüyada ıslak külot görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada ıslak külot gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Rüyada ıslak külot görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına delalettir.

Rüyada ince külotlu çorap giymek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalettir.

Rüyada kırmızı külot hediye almak yüksek moralli olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada sütyen ve külot görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yeni külot görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada külotunu görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet eder.

Rüyada siyah dantelli külot görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada külot kesmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments