Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak yastık görmek

Rüyada ıslak yastık görmek

Rüyada ıslak yastık görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, çok hayırlı insan olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak yastık gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Rüyada ıslak yastık görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işarettir.

Rüyada ıslak güvercin görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kek görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işarettir.

Rüyada ıslak bebek görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok mutsuz olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada ıslak ekmek alım gücünü yitireceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini ıslak görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada ıslak tahta görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments