Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak ayakkabı görmek

Rüyada ıslak ayakkabı görmek

Rüyada ıslak ayakkabı görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, hem çok mutlu olacağına, çabalarının boşa çıkacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada ıslak ayakkabı gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Rüyada ıslak ayakkabı görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada ıslak para görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zenginliğinin süreceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak kar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü ıslak görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak bez görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ruhunun dinleneceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments