Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını ıslak gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, küslükleri bitireceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulur.

Rüyada evin duvarını ıslak görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada duvarı ıslak görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ıslak duvar görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Rüyada evin içini ıslak görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine yorulur.

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek zor zamanlar geçireceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını kırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada evinin duvarını yıkmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments