Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleye tırmanmak

Rüyada şelaleye tırmanmak

Rüyada şelaleye tırmanmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada şelaleye tırmanmak gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Rüyada şelaleye tırmanmak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada şelale aktığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada göl ve şelale görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada şelaleden akan su görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret eder.

Rüyada şelale sesi duymak verdiği sözleri yerine getireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Rüyada şelaleden atlamak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil şelale görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, alım gücünün artmasına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir ve şelale görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments