Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelale aktığını görmek

Rüyada şelale aktığını görmek

Rüyada şelale aktığını görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, dertlerin başlayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelale aktığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek eline büyük paralar geçeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelale aktığını görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada denizin içinde şelale görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, planlarının bozulacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz şelale görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalettir.

Rüyada nehir ve şelale görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağda şelale görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden kaymak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin şelaleden düştüğünü görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments