Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir ve şelale görmek

Rüyada nehir ve şelale görmek

Rüyada nehir ve şelale görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yerinde saymayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir ve şelale gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada nehir şelale görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir ve şelale görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalede balık tutmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalet eder.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük şelale görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, müjdeli haberle geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şelalenin içinde olmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek çok sevilen bir kişi olunacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments