Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl ve şelale görmek

Rüyada göl ve şelale görmek

Rüyada göl ve şelale görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına yorulur.

Rüyada göl ve şelale gördüyseniz:

  • Çalışkanlığınızdan başarı kazanacaksınız.

Rüyada göl ve şelale görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata şelalesi görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet eder.

Rüyada şelale altında ıslanmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş şelale görmek kısmetsizlik yaşayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işarettir.

Rüyada şelale yüzmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal şelalesi görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada şelaleden düştüğünü görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük şelaleler görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments