Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şelale görmek

Rüyada yeşil şelale görmek

Rüyada yeşil şelale görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil şelale gördüyseniz:

  • Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar kurabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Rüyada şelale ve yeşillik görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, umutlarının kırılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil şelale görmek rızkının da genişleyeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelalenin altından geçmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada şelaleden geçmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden düştüğünü görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulur.

Rüyada donmuş şelale görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayırlı kararlar alacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden inmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments