Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelale sesi duymak

Rüyada şelale sesi duymak

Rüyada şelale sesi duymak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada şelale sesi duymak gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Rüyada şelale sesi duymak keyfe ve neşeye kavuşacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dua sesi duymak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada alarm sesi duymak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek sesi duymak diplomalı kimse olacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın sesini duymak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işaret eder.

Rüyada balina sesi duymak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Rüyada gitar sesi duymak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments