Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleden atlamak

Rüyada şelaleden atlamak

Rüyada şelaleden atlamak aralarındaki iletişimin bozulacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada şelaleden atlamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada şelaleden atlamak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelaleye atlamak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada şelale atlamak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada şelale aktığını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük şelale görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, halsizleşeceğine delalet eder.

Rüyada şelalede balık görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine delalet eder.

Rüyada akan şelale görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak pişman olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments