Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleye girmek

Rüyada şelaleye girmek

Rüyada şelaleye girmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, arif kimselerden sayılacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, malvarlığının artacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada şelaleye girmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada şelaleye girmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, talihin yüze güleceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine yorulur.

Rüyada şelalenin içine girmek kazançlı çıkacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, bilakis malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, inancından ödün vereceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalet eder.

Rüyada şelaleye çıkmak pişmanlığa, rakiplerini gerisinde bırakacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine inanılır.

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Rüyada şelaleden su içmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, can derdine düşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada deniz şelale görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada şelalede balık görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments