Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleye çıkmak

Rüyada şelaleye çıkmak

Rüyada şelaleye çıkmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, makam ve rızık sağlayacağına, onu uyaracağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yeni kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelaleye çıkmak gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada şelaleye çıkmak daha iyi bir eve çıkılacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet eder.

Rüyada akan şelale görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Rüyada iki şelale görmek hasretin ve özlemin biteceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük şelale görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada susuz şelale görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelale gibi akan su görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelale ve yeşillik görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsu şelale görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments