Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleden su içmek

Rüyada şelaleden su içmek

Rüyada şelaleden su içmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden su içmek gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Rüyada şelaleden su içmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet eder.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada şelaleden akan su görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine inanılır.

Rüyada şelale gibi akan su görmek iş projelerinin gerçek olacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada su şelale görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada akan su şelale görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada şelale su görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, daha çok çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek hayata küsecek duruma geleceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments