Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz şelale görmek

Rüyada deniz şelale görmek

Rüyada deniz şelale görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Rüyada deniz şelale gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada denizin içinde şelale görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada deniz ve şelale görmek daha çok iş yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada deniz şelale görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, bunalımlı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde şelale görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yurtdışına gidileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelale altında ıslanmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Rüyada birinin şelaleden düştüğünü görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, hayatının daha kolay olacağına delalet eder.

Rüyada şelale su görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına delalettir.

Rüyada akan su şelale görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ele geçen paranın daha da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments