Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ömür boyu devam edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına tabir olunur.

Rüyada şelalede yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada şelalede yüzmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şelale yüzmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelale gibi akan su görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına delalet eder.

Rüyada büyük şelale görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelale sesi duymak olmayacak hayallere kapılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine inanılır.

Rüyada şelaleden geçmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazancını çoğaltacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalettir.

Rüyada şelaleye atlamak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments