Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik ve şelale görmek

Rüyada yeşillik ve şelale görmek

Rüyada yeşillik ve şelale görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik ve şelale gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil şelale görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına delalet eder.

Rüyada şelale ve yeşillik görmek çok zor zamanlar geçireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına alamet eder.

Rüyada şelaleden düştüğünü görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz şelale görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işarettir.

Rüyada şelaleye düşmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelalenin içinde olmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına yorulur.

Rüyada şelale düşmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments