Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalede balık görmek

Rüyada şelalede balık görmek

Rüyada şelalede balık görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelalede balık gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Rüyada şelalede balık görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalede balık tutmak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret eder.

Rüyada temiz şelale görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, şeytana uyacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada şelaleye düşmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük şelaleler görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şelalede yürümek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelaleden düşmek malını ve parasını kaybedeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şelale ve yeşillik görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments