Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalenin içine girmek

Rüyada şelalenin içine girmek

Rüyada şelalenin içine girmek aile bireylerinin arasının açılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, kendinden emin adımlar atacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına delalettir.

Rüyada şelalenin içine girmek gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Rüyada şelalenin içine girmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelaleye girmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada şelaleden düştüğünü görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelalede balık tutmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelale su görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yaşamına renk geleceğine yorulur.

Rüyada şelalenin içinde olmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada şelalede ıslanmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments