Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalenin üstünden geçmek

Rüyada şelalenin üstünden geçmek

Rüyada şelalenin üstünden geçmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, iş kaybı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, kendini yiyip bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına tabir olunur.

Rüyada şelalenin altından geçmek zorluklarla boğuşulacağına, onların başarıları ile övüneceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine yorulur.

Rüyada şelaleden geçmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada şelalenin üstünde görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada şelalenin üstünde olmak büyük başarılara kazanılacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünden geçmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek evlatların hayırsız çıkacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments