Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstünden arabayla geçmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünden arabayla geçmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada denizin üstünden geçmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek önün açılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments