Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalenin üstünde olmak

Rüyada şelalenin üstünde olmak

Rüyada şelalenin üstünde olmak sözler sarf edeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada şelalenin üstünde olmak gördüyseniz:

  • İstekliliğinizle herkesi istediğiniz konulara dahil edebilirsiniz.

Rüyada şelalenin üstünde görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, her şeyin ters gideceğine işaret eder.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek kısmetlerini de göremeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelale gibi akan su görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelaleye düşmek malının ve kazancının tam olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına işaret eder.

Rüyada şelaleden düştüğünü görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl ve şelale görmek işlerin düzeleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments