Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleden geçmek

Rüyada şelaleden geçmek

Rüyada şelaleden geçmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, zenginliği bulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelaleden geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal ya da sağlıkla ilgili konular hakkında tartışmalar söz konusu olabilir veya konular büyüyebilir.

Rüyada şelaleden geçmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada şelalenin altından geçmek malını ve canını emniyete alacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük şelale görmek fedakârlıklar yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük şelaleler görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, güzel sözler işiteceğine, geride bırakacağına işarettir.

Rüyada şelale gibi akan su görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments