Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalenin üstünde görmek

Rüyada şelalenin üstünde görmek

Rüyada şelalenin üstünde görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada şelalenin üstünde gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin.

Rüyada şelalenin üstünde görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göl ve şelale görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada şelalenin içinde olmak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yeniden can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yapay şelale görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments