Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünden geçmek

Rüyada mezarın üstünden geçmek

Rüyada mezarın üstünden geçmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, mallarının artacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yüzünün her daim güleceğine, zor günlerin biteceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, şerefe ve izzete işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstünden geçmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işaret eder.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada denizin üstünden geçmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işarettir.

Rüyada gölün üstünden geçmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada üstünden araba geçmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, korkularının sona ereceğine, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments