Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sela okunduğunu görmek

Rüyada sela okunduğunu görmek

Rüyada sela okunduğunu görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, duaların kabul olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sela okunduğunu gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp olan biteni anlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada sela okunması görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu duymak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, oldukça uzun bir yolculuğa işaret eder.

Rüyada sela okunduğunu görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selasını duymak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bilincin artacağına rivayet eder.

Rüyada cuma selasını duymak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, dertlerin sona ereceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sela duymak kazançlı bir işe girileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada cenaze selası duymak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments