Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sela okunması görmek

Rüyada sela okunması görmek

Rüyada sela okunması görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada sela okunması gördüyseniz:

  • Uzaklara kaçma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada sela okunduğunu duymak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sela okunması görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayata daha sıkı tutunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, stresinin çoğalacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, güleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada cuma selası duymak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada cuma selasını duymak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada selasının verildiğini duymak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, bereketin ve verimin geleceğine delalettir.

Rüyada selasının verildiğini görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments