Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sela okumak

Rüyada sela okumak

Rüyada sela okumak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sela okumak gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmalar stresi azaltarak finansal geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada cuma selası okumak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada sela okumak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin selasını duymak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada birinin selasını duymak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi selanı duymak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada kendi selasını duymak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada yakının selasını duymak kurulu düzenin bozulacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ümit

Rüyamda cenaze selası okuyordum