Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cuma selası okumak

Rüyada cuma selası okumak

Rüyada cuma selası okumak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, dertleşerek moral bulacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada cuma selası okumak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Rüyada cuma selası okumak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, devlete hizmet etmeye inanılır.

Rüyada cuma selasını duymak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada cuma selası duymak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sela okumak kaza ve belaların çıkmayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada kendi selasını duymak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının selasını duymak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada selahaddin eyyubi görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalettir.

Rüyada selasının verildiğini görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments