Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının selasını duymak

Rüyada yakının selasını duymak

Rüyada yakının selasını duymak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulur.

Rüyada yakının selasını duymak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Rüyada yakının selasını duymak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada ezan ve sela duymak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Rüyada ölü selası duymak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin selasını duymak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Rüyada selasını duymak yaşadığı zorlukların biteceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kendi selanı duymak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cuma selası duymak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, eğleneceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada babasının selasını duymak kişinin muradına ereceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, iş konusunda kısmetin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments