Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi selasını duymak

Rüyada kendi selasını duymak

Rüyada kendi selasını duymak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, zinde kalacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işinde yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işarettir.

Rüyada kendi selasını duymak gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Rüyada selasını duymak arkasından iyi anılan kişi olacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak zor bir durumun üstesinden gelmeye, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada ölüm selası duymak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının selasını duymak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze selası duymak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ezan ve sela duymak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sela duymak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının selasını duymak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, mal mülk kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments