Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sela sesi duymak

Rüyada sela sesi duymak

Rüyada sela sesi duymak kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, parasının ve canın güvende olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sela sesi duymak gördüyseniz:

  • Hızla fikir değiştirmek veya dışarıdan istikrarsız görünebilecek tavırlar içerisine girmek doğru olmayabilir.

Rüyada sela sesi duymak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ölü selası duymak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin selasını duymak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada cuma selası duymak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, şansının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada selasını duymak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalettir.

Rüyada yakının selasını duymak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu duymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada selasının verildiğini duymak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments