Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel ve yangın görmek

Rüyada sel ve yangın görmek

Rüyada sel ve yangın görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, cesaretinin yerine geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, her zaman çok başarılı olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada sel ve yangın gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Rüyada yangın ve sel görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Rüyada sel ve yangın görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada çamur seli görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada selin çekildiğini görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sel geldiğini görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamur sel görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, edilen duaların tutacağına delalet eder.

Rüyada sel bulanık su görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük sel görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, işlerin toparlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments