Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur seli görmek

Rüyada çamur seli görmek

Rüyada çamur seli görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamur seli gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada sel ve çamur görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına inanılır.

Rüyada çamurlu sel görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada çamurdan sel görmek anne baba dualarının alınacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada çamur sel görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Rüyada çamur ve sel görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, zamandan da kar edeceğine, büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada çamur seli görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada selin çekildiğini görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel kalktığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments