Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selin çekildiğini görmek

Rüyada selin çekildiğini görmek

Rüyada selin çekildiğini görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işarettir.

Rüyada selin çekildiğini gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada selin çekildiğini görmek ortak işlere gireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işaret eder.

Rüyada denizlerin çekildiğini görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf çekilmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, muradının gerçekleşeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada dişi çekilmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada deniz sularının çekildiğini görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin dişlerinin çekildiğini görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dişinin çekilmiş olduğunu görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments