Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sel görmek

Rüyada büyük sel görmek

Rüyada büyük sel görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine inanılır.

Rüyada büyük sel gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Rüyada çok büyük sel görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir sel görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, rızkının kesilmeyeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Rüyada büyük sel görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Rüyada sel seyretmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hastalıkların biteceğine yorulur.

Rüyada sel heyelan görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı işe yorulmaktadır.

Rüyada sel olduğunu görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel aldığını görmek tatsızlıkların yaşanacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet eder.

Rüyada selin altında kalmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments