Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur sel görmek

Rüyada çamur sel görmek

Rüyada çamur sel görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, her zaman hürmet göreceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamur sel gördüyseniz:

  • Bir haber veya posta olabilir.

Rüyada çamur sel görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çamur ve sel görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Rüyada çamur seli görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, malvarlığının çok daha artacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada çamurdan sel görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu sel görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel ve çamur görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi sel görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada fırtına ve sel görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments