Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su sel görmek

Rüyada su sel görmek

Rüyada su sel görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada su sel gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.

Rüyada sel suyunda kaybolmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sel suyundan geçmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su sel görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel suyuna girmek üzgün olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada sel su baskını görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sel sularına kapılmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su ve sel görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments