Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel suyu görmek

Rüyada sel suyu görmek

Rüyada sel suyu görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, dara düşeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, de rahatının yerine geleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, malın bereketinin artmasına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada sel suyu gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada su baskını sel görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına inanılır.

Rüyada sel suyunda kaybolmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel su baskını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su ve sel görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işarettir.

Rüyada sel bulanık su görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, prestij kazanacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel suyu görmek iş için gurbete gidileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet eder.

Rüyada sel suyundan kaçmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments